Pienryhmäliikuntaa MarinMetodit

Miten kirjoittaisin, että minun ei tarvitse kirjoittaa sitä K-sanaa, johon ihmiset ovat jo ihan väsyneitä.

Tuolla K-sanalla en tarkoita todellakaan KESÄÄ, joka antaa meille toivoa paremmasta ja tekee kovasti tuloaan. Nyt on aika lähteä liikkeelle rohkeasti, että saamme tuntea kesän kehossamme ja mielessämme.

Pienryhmätunneille mahtuu minun lisäkseni 9 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Huolehditaan yhdessä turvaväleistä, koska emme voi uhmata THL:n ohjeita.

Tunnit nyt treenikalenterissa juhannukseen asti ja katsotaan kesäkuussa uudelleen, että missä tilassa maailma on sitten.

Maanantain tunnit järjestetään Liedon Vanhalinnan museon Puimalassa. Puimala on ihana katettu ulkotila, jossa järjestetään toivottavasti taas pian häitä ja muitakin perhejuhlia jumpien lisäksi. Eli vaikka satelee, niin jumppa järjestetään.

Tiistain tunti on etätunti ja silloin voit huoltaa kehoa kätevästi kotoa käsin. Ohjaan etäkehonhuoltotunnit KakkuAnnen yläkerrasta teille kotiin tai missä nyt sitten oletkin.

Torstaisin Liedon vesitornin portaissa mukavaa tehokasta tekemistä. Uskaltaudu mukaan rohkeasti. Jokainen tekee oman kunnon mukaan.


- kaikki tunnit löytyy aikajärjestyksessä nettisivuilta


Etäjumpa

  • ilmoittaudu etätunnille treenikalenterin kautta

  • maksu suoritetaan HimMari-nettikaupan kautta

  • etäjumpat 5 €/krt

  • näille tunneille ei ole osallistujarajoituksia

ALLA TUNNIT AIKAJÄRJESTYKSESSÄ

 

Mari Himanka