Tietosuojakäytäntö

MarinMetodit noudattaa tietosuojalakeja ja pyrkii näin suojaamaan henkilötietojasi.

MarinMetodit noudattaa kaikkia lakeja ja määräyksiä koskien tietosuojaa.

Tietosuojakäytäntö auttaa Sinua oivaltamaan minkälaisia henkilötietoja MarinMetodit kerää ja kuinka niitä käyttää.

Hyväksymällä tämän tietosuojakäytännön antaessasi henkilötietojasi MarinMetodit sivustolla, hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen alla kuvatulla tavalla.

Mitä henkilötietoja MarinMetodit käsittelee?

MarinMetodit käsittelee henkilötietoja joita olet antanut sivustolla, tai joita on kerätty sivustolla evästeiden avulla, jotta MarinMetodit voisi täyttää velvollisuutensa asiakkailleen muun muassa jakaakseen informaatiota koskien MarinMetodien palveluja.

Henkilötietoihin, joita MarinMetodit käsittelee, kuuluvat nimesi, sukupuolesi, sähköpostiosoitteesi ja IP-osoitteesi.

Miten MarinMetodit käyttää henkilötietojasi?

Tietoja voidaan käyttää tunnistamista, suoramarkkinointia, asiakaskyselyjä, uutiskirjeitä ja tilastotietoja varten.

Tietoja tullaan myös käyttämään postin, tekstiviestien ja sähköpostien lähettämiseen sinulle sekä markkinointiin ja tiedottamiseen puhelimitse.

Tietoja voidaan käyttää myös ostoskäyttäytymisen analysoimiseen, jotta Sinulle voidaan toimittaa tarkoituksenmukaista tietoa ja markkinointimateriaalia ja jotta MarinMetodit voi kehittää verkkosivustoa.

Voit koska tahansa ottaa MarinMetodeihin yhteyttä ja kieltää kaiken sinuun asiakkaana kohdistetun markkinoinnin.

Jokaisen postituksen yhteydessä tarjoamme sinulle asiakkaana mahdollisuuden estää itseesi kohdistuvan sähköposti- ja tekstiviestimarkkinoinnin.

Miten MarinMetodit suojelee henkilötietojasi?

Käytössämme on useita tietosuojamenetelmiä, joiden avulla MarinMetodit suojaa käsittelemiään henkilötietoja. Henkilötietojesi suojelemiseksi käytössä on turvatoimia sekä teknisiä ja organisatorisia menetelmiä, kuten esim. verkkoselainten varmentamismenettelyitä.

MarinMetodilla on asianmukaiset palomuuri- ja virustentorjuntaohjelmat, joilla verkkoa suojataan. 

Kaikille käytössä oleville ohjelmille vaaditaan salasana joka on vain asianomaisen eli tässä tapauksessa MarinMetodin hallussa. Fyysinen tila jossa henkilötietoja säilytetään on erittäin rajoitettu. 

Kuinka kauan MarinMetodit säilyttää henkilötietojasi?

Jos rekisteröidyt MarinMetodien nettisivuilla ja hyväksyt asiakkuuden/jäsenyyden, tietojasi säilytetään, kunnes irtisanot rekisteröitymisesi. Voit irtisanoa asiakkuutesi koska tahansa.

Jos et rekisteröidy asiakkaaksi/jäseneksi, henkilötietojasi säilytetään vain sen ajan, joka on tarpeen lainsäädännön noudattamiseksi.

Henkilötietojasi ei kuitenkaan missään tapauksessa säilytetä kauemmin kuin sovellettava tietosuojalainsäädäntö määrittää.

Henkilötietojesi tarkistaminen, päivittäminen ja korjaaminen

Sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisesti sinulla on kerran kalenterivuoden aikana oikeus saada veloituksetta tietoja siitä, mitä henkilötietojasi MarinMetodit käyttää, niiden keräystavasta riippumatta.

Jos haluat saada tällaisia tietoja, voit järjestää sen lähettämällä MarinMetodeille kirjallisen pyynnön.

Sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaan sinun on allekirjoitettava pyyntösi asianmukaisesti ja lähetettävä se postitse - pyyntöä ei voi lähettää sähköpostitse. (Postitustiedot saat pyytämällä ne MarinMetodeilta.) 

MarinMetodit haluaa olla varma, että henkilötietosi ovat oikein ja ajan tasalla. Jos jokin antamasi tieto muuttuu, esim. sähköpostiosoitteessasi, toimita oikeat tiedot sähköpostitse MarinMetodeille osoitteeseen marinmetodit@gmail.com.

Sinulla on koska tahansa oikeus pyytää henkilötietojesi korjaamista, estämistä tai poistamista.

Henkilötietojasi ei käsitellä suoramarkkinointitarkoituksia varten, mikäli kiellät niiden käsittelemisen.

Muuta huomioitavaa

MarinMetodien nettisivuilla saattaa olla linkkejä muille verkkosivustoille. Tämä tietosuojakäytäntö koskee ainoastaan MarinMetodien verkkosivua.

Kun siirryt linkin kautta toiselle verkkosivustolle, sinun on luettava kyseistä verkkosivustoa koskeva tietosuojakäytäntö.

Huomaa, että MarinMetodit ei ole vastuussa henkilötietojesi käsittelystä muiden verkkosivustojen toimesta, tai muilla verkkosivustoilla.

MarinMetodit varaa oikeuden muuttaa näitä tietosuojakäytäntöjä mikäli kokee siihen tarvetta esimerkiksi erilaisten häiriöiden, uusien lainsäädäntöjen tai teknisten seikkojen takia.