Pitääkö tunneille ilmoittautua?

Tunneille ilmoittaudutaan osoitteesta https://nettiaika.fi/MarinMetodit . Sovellus toimii hyvin myös puhelimessa. Tuntivarauksesta saat sähköpostivahvistuksen.


Miten perut tuntivarauksen?

Kun ilmoittauduit tunnille, niin sait sähköpostiin varausvahvistuksen, josta löytyy linkki varauksen perumiseen. Voit lähettää sähköpostia myös suoraan osoitteeseen marinmetodit@gmail.com tai tekstiiesstin numeroon 0405838690


Kenelle MarinMetodit tunnit on tarkoitettu?

MarinMetodit tunnit on tarkoitettu ihan jokaiselle, joka haluaa tai oikeastaan tahtoo huolehtia omasta kunostaan ja jaksamisestaan.


Mitä tunnille mukaan?

Tunnille tarvitset vesipullon ja jumppa-alustan. Pikkupyyhe hien pyyhkimisn .Mukavat vaatteet, jotka eivät kiristä.

Kehonhuoltotunneilla ollaan pääsääntöisesti aina paljainjaloin. Kuntopiirissä ja jumppatunneilla on hyvä olla tukevat jumppa- tai sisäpelitossut.

KakkuAnnen yläkerrassa ei ole pukuhuonetta eli pue jumppavaatteet päälle jo valmiiksi. Kahvilassa on vessa, joka on käytössämme. Sisäänkäynti KakkuAnnen yläkertaan tapahtuu takaovesta.


Kenelle Marinetodit tunnit sopivat?

MarinMetodien tunnit soveltuvat ihan kaikille, sillä tunnit ovat matalan kynnyksen tunteja. Henkilön ei tarvitse omata kovaa kuntoa osallistuakseen tunneille.

Tunnit ovat tehokkaita, helppoja ja hyvinvointia lisääviä. 

Tunneilla on raskaitakin osioita, mutta jokainen tekee harjoituksen oman kunnon mukaan. Tunneilla käy erikuntoista porukkaa, joten uskallat tulla.


Maksutavat

Pankkikortti, käteinen, liikuntarahat: Smartum, Tyky-seteli, Edenred, ePassi, Eazybreak