Vastuuvapautuslomake

Tämä vastuuvapautuslomake on kaikille MarinMetodin treeneihin ja ryhmäliikuntatunneille osallistuville asiakkaille.

 

Kaikki MarinMetodin asiakkaat ovat velvollisia täyttämään tämän vastuuvapautuslomakkeen. Joko lähettämällä sähköisen lomakkeen (alla) tai täyttämällä paperisen lomakkeen tunnilla.

Osallistun MarinMetodien järjestämille tunneille omasta vapaasta tahdostani sekä täysin omalla vastuullani. Tämän lomakkeen kautta vakuutan liikkuvani tunneilla täysin omalla vastuullaani. Jos minulla on tiedossani, ettäminulla on sairauksia tai vammoja (psyykkisisä tai fyysisiä), jotka voivat aiheuttaa minulle riskejä osallistun tunneille myös tässä tapauksessa omalla vastuullani.

Tämän lomakkeen kautta sitoudun noudattamaan MarinMetodin laatimia sääntöjä sekä ohjeita koskien omaa turvallisuuttani ohjatuilla tunneilla.

Ymmärrän, että on omalla vastuullani kysyä mahdollisia lisäohjeita kuntoiluun liittyen tai kysyä lisää asioista mitä en ole ymmärtänyt.

Lähettämällä (alla lähetä-linkki) tämän vastuuvapautuslomakkeen vapautan MarinMetodit kaikesta vastuusta koskien mahdollisia kohdallani tapahtuvia onnettomuukisa tai vahinkoja

Tämän vastuuvapautuslomakkeen kautta vakuutan, etten tule esittämään mitään esimerkiksi rikos-tai siviiliperusteisia vaatimuksia MarinMetodeilta koskien mahdollisia minua koskevia vahinkoja tai onnettomuuksia. Tämä koskee myös edunsaajaani ja oikeudenomistajiani.

Olen huolellisesti lukenut edellä olevan tekstin huolellisesti ja ymmärrän kaiken lukemani. Lähettämällä vastuuvapautuslomakkeen sitoudun MarinMetodit sääntöihin.

Täytä kaikki alla pyydettävät tiedot ja paina LÄHETÄ nappia. *
Nimi
Nimi