Mari Himanka

 

Mari on personal trainer ja ryhmäliikuntatuntien ohjaaja, joka haluaa antaa hyvää oloa ja vastuullista tietämystään liikunnanohjauksellaan.

Kaikki ihmiset ovat erilaisia ja se on otettu hyvin vahvasti huomioon MarinMetodeissa - Tule sellaisena kuin olet - Liikkuminen on kivaa.

 
 
mari_1.jpg

Mari Himanka

Erikoistuminen
Ryhmäliikuntatunnit
Personal Trainer
Vuosien työkokemus liikunta-alalla

Olen lietolainen ryhmäliikunta-ohjaaja yli 25 vuoden kokemuksella. Liikunta on ollut aina osa elämääni, koska liikunnasta tulee yksinkertaisesti hyvä olo.

Olen työskennellyt Turun kaupungin liikuntapalvelukeskuksessa asiakaspalvelupisteessä varaussihteerinä vuodesta 1991 alkaen, Yritysten, liikutaseurjojen ja -lajien liikuntakäyttäytyminen on tullut hyvin tutuksi kaikessa lajikirjossaan vuosin varrella..

Ryhmäliikuntatunteja olen ohjannut vuodesta 1994 alkaen Turun Tovereissa ja olen edelleen seuran toiminnassa mukana aktiiviisesti naisjaoston hallituksessa ja ohjaajana

Ihmisten motivoituminen liikkeelle pienin askelin on antanut minulle paljon voimaa ja iloa jatkaa tätä työtä. 

Vahvuuteni tällä alalla perustuu positiivisuuteeni, empaattisuuteeni sekä rentoon elämänmenoon.

On palkitsevaa nähdä ja kuulla, kuinka asiakkaat saavat energiaa ja voimaa liikunnasta.

Aina tunnin jälkeen olo on niin hyvä, kun asiakkaat lähtevät kotiin iloisina.

Haluan nyt ja tulevaisuudessa laajentaa tietämystäni edelleen hyvinvointijuttujen parissa. Aina voi oppia lisää.

Mahdollisimman kokonaisvaltaisen hyvinvointi  koostuu monesta pienestä asiasta, jotka ovat kaikki kaikkien saatavilla, jos tavoite vain on kirkas. Juuri siksi MarinMetodit on perustettu - pieniä juttuja!

Ota rokeasti minuun yhteyttä, jos kiinnostuit ryhmäliikunnan järjestämisestä työpaikalla tai ihan missä vain. Mietitäään ydessä kiva rento ohjelma, josta koko ryhmä saa voimaa ja innostusta itsestään - energiaa arkeen/työssä jaksamiseen!