Kevättä kohti mennään kovaa vauhtia

Moikka,

Uusi vuosi on startannut ja paljon uusia asioita on taas tiedossa. Ei tarvitse peukaloita pyöritellä, mikä on vain ja ainoastaan tosi ihanaa.

Tulevana lauantaina 25.1.2020 järjestämme Liedossa yhteistyössä ravintovalmentaja Sirpa Heikkilän kanssa hyvinvointitapahtuman, josta tiedän olevan hyötyä ihan varmasti kaikille osallistujille. Pääaiheena on suolisto ja se miten voimme ruokavaliolla huoltaa suolistoamme voimaan entistä paremmin.

Vielä on muutama paikka vapaana.

Vielä on muutama paikka vapaana.


Lihasvoimaa ja liikkuvuutta lisää

Koko kevät liikutaan monipuolisesti ja kun ulkona valonmäärä vähän lisääntyy, niin luvassa on taas ulkotreenejä portaissa ja kuntoradalla.

Joka tuutista toitetaan hyvän lihaskunnon ylläpitämisestä ja vaikka me kaikki tiedämme tämän, niin en lakkaa ihmettelemästä sitä, miksi ihmiset ei liiku riittävästi, että arjessa jaksaminen olisi helpompaa.

Kaikki, jotka liikkuvat säännöllisesti tietävät kuinka nopeasti lihaskunto laskee esim. flunssan aikana. Onneksi kuntoa pystyy myös nostamaan nopeasti, kun liikkuu monipuolisesti ja säännöllisesti päivittäin.

Liikunnan ei tarvitse olla mitään ihmeellistä. Jo pelkkä arkiliikunta riittää, kun sohvalla ei loikoilla tuntia kaumpaa päivän aikana., mutta kuinka kauan sinä päivän aikana istut tai loikoilet sohvalla?

Liikkuvuusharjoitukset ovat myös tärkeitä, koska niiden avulla pidämme kehon vetreänä ja opimme hahmottamaan ja käyttämään omaa kehoamme paremmin.

Nautitaan taas tästä päivästä!


Blue and Pink Chocolate Cake General Recipe Card (1).png

Huolehditaan itsestämme mahdollisimman hyvin, niin jaksamme huolehtia näin paremmin myös läheisistämme.
1. Muistathan juoda vettä ainakin litran, että lihaksesi saavat nestettä.
2. Nuku ihmeessa pitkät yöunet, niin jaksat olla olemassa seuraavan päivän
3. syö 3-4 tunnin välein kunnon ruokaa

Nähdään tunneilla!

terkuin Mari

Mari Himanka