Kesä jää taakse ja on taas onneksemme edessäpäin

20210609_083817(0).jpg

Ihana pitkä kesä on jäämässä taakse ja on aika suunnata katseet syksyyn.

Ryhmäliikuntatunnit lähtevät nyt tulevalla viikolla käyntiin ja voi tätä ihanuutta, kun päästään palaamaan pikkuhiljaa normaaliin elämään.

20210608_072802 (1).jpg

Oletko uinut paljon kesällä?

Minä olen käynyt aamu-uinnilla tosi usein, aina kun siihen vain oli aikaa. Uinti tai paremminkin dippaus jatkuu läpi syksyn. Tänään jo oli niin raikasta vettä, että sauna olis kylä ollu jo kiva.

Avantouinti on kyllä todella ihana harrastus. Suosittelen sitä kaikille, jotka nukkuvat huonosti ja ovat stressaantuneita tai muuten vain haluavat hoitaa omaa kehon ja mielen tasapainoa. Veteen pulahdus laittaa ajatukset kerralla järjestykseen… on pakko keskittyä hengittämiseen tuohon ihmiselle niin tärkeään asiaan. Kokeile ihmeessä avantouintia - sen aloittaminen kannattaa aloittaa jo nyt vaikka avannosta ei ole vielä onneksi tietoakaan.

Kaffetta mukaan termariin, niin uintireissu on täydellinen- NAM!!


Alla kuvakollaasia Kalajoen hyvinvointiviikonlopusta 3.-5.9.2021

MarinMetodit järjesti Hyvinvointiviikonloppun, mikä oli todella onnistunut. Kelit suosivat meitä. Saatiin askelmittariin joka päivä hyvät lukemat, oli hyvää terveellistä kotruokaa RIITTÄVÄSTI, rauhalliset aamut ja opittiin jotain uusia pieniä asioita/tapoja, joilla oma hyvinvointi nousee parempaan asemaan.

MarinMetodit kiittää kaikkia mukana olleita!


Oletko kokeillut jo MarinMetodit toiminnallista kehonhuoltohierontaa? Tässä kiva tarjous, joka voimassa syyskuun ajan. Saat hieronnan tarjoushintaan, kun teet varauksen syyskuussa.


Reipasta syksyä kaikille!

Ota seurantaan myös facebook ja instagram @marinmetodit ja @himmarikoru

Mari Himanka