Joulu lähestyy, mutta sitä ennen nautitaan marraskuu

Nyt on tiistaiaamu ja lapsi lähti just kouluun. Aamuissa on niin parastasta se, kun saa lukea Turun Sanomat kiireettömästi, juoda kahvikupin ja toisenkin. Tänä aamuna nukuin niin pitkään kuin unta riitti ja klo 6.30 olin pirteänä ylhäällä ja nyt sain lisäksi jostain ihmevoiman kirjoittamiselle ja näpyttelen tähän vähän tämän päivän ajatuksia.

Vielä ei olla saatu ensilunta, mutta se on armottomasti edessä päivänä minä hyvänsä. Tästä nyt saa sen kuvan, että en pitäisi talvesta. Olen pohtinut ihmisten asennoitumista talveen ja varsin moni parjaa just tätä marraskuuta ihan hirveeksi pimeäksi kuukaudeksi. Kannattaako sitä nyt kuluttaa energiaa kauheasti siihen voivotteluun, kun se on just niitä asioita, joihin me emme valitettavasti pysty vaikuttamaan.

Käännetään pimeys siis voimaksi. Luvan kanssa saa vähän HimMarilla ja ottaa rauhallisemmin. Tauotetaan työpäivää pysähtyen aistimaan ikkunasta näkyvää maisemaa…hengitellään rauhallisesti. Nyt ulkona aamu valkenee ja katot on lumihuurussa - näyttää raikkaalta. Kirjoitan vielä 15 minuuttia ja sitten lähden 20 minuutin kävelylenkille.

Pystytkö sinä irtaantumaan työpisteestäsi nyt noin 10 minuutiksi?

Tiistait ovat minulle kivoja päiviä, koska koko päiväksi riittää ihania liikuntaryhmiä. Lähden klo 10.00 Ilmaristen Metsäpirtille ohjaamaan seniorijumppaa ja iltapäivällä lihaskuntojumppa Liedon kunnan työntekijöille ja sitten vielä illan kruunaa MarinMetodit syvävenyttely KakkuAnnen yläkerrassa. Ihana touhukas tiistai.

avenue-2215317_640.jpg

Otetaan loppuvuosi haltuun ja innostutaan itsestämme.


Mahtava marraskuu.png
Mari Himanka