Mari Himanka

 

Mari on personal trainer ja ryhmäliikuntatuntien ohjaaja, joka haluaa antaa hyvää oloa ja tietämystään liikunnanohjauksellaan.

Kaikki ihmiset ovat erilaisia ja se on otettu hyvin vahvasti huomioon MarinMetodeissa - Tule sellaisena kuin olet - Liikkuminen on ihan mielekästä.

 
 
mari_1.jpg

Mari Himanka

Erikoistuminen
Ryhmäliikuntatunnit
Personal Trainer
Vuosien työkokemus liikunta-alalla

Olen lietolainen ryhmäliikunta-ohjaaja yli 25 vuoden kokemuksella. Liikunta on ollut aina osa elämääni, koska liikunnasta tulee yksinkertaisesti hyvä olo.

Olen työskennellyt Turun kaupungin liikuntapalvelukeskuksessa asiakaspalvelupisteessä varaussihteerinä vuodesta 1991 alkaen, ja eri liikuntaseurojen, yritysten liikuntakäyttäytyminen on tullut hyvin tutuksi kaikessa lajikirjossaan.

Ryhmäliikuntatunteja olen ohjannut vuodesta 1994 alkaen Turun Tovereissa ja olen edelleen seuran toiminnassa mukana aktiiviisesti naisjaoston hallituksessa ja ohjaajana.

Olen ohjannut Vanhalinnan Omakotiyhdistyksen naisille jumppaa yli 15 vuotta ja homma jatkuu edelleen samalla paikallaan, mutta nyt tunti on MarinMetodien nimissä ja tunnille ovat tervetulleita ihan kaikki.

Olen saanut kaikkina näinä vuosina työskennellä monien mahtavien asiakkaiden kanssa ja olen siitä enemmän kuin kiitollinen.

Ihmisten motivoiminen liikkeelle pienin askelin on antanut minulle paljon voimaa ja iloa jatkaa tätä työtä. 

Vahvuuteni tällä alalla perustuu positiivisuuteeni, empaattisuuteeni sekä rentoon elämänmenoon.

On palkitsevaa nähdä ja kuulla, kuinka asiakkaat saavat energiaa ja voimaa liikunnasta.

Aina tunnin jälkeen olo on niin onnellinen, kun asiakkaat lähtevät kotiin iloisina. Kyllähän se on selvä asia, että parempi fyysinen ja henkinen olo heijastuu myös muihin osa-alueisiin elämässä.

Olen suorittanut Kisakeskuksessa liikunta-alan ammattitutkinnon helmikuussa 2018. 

Haluan nyt ja tulevaisuudessa laajentaa tietämystäni edelleen hyvinvointijuttujen parissa. Aina voi oppia lisää. En ole koskaan valmis.

Mahdollisimman kokonaisvaltaisen hyvinvointi  koostuu monesta pienestä asiasta, jotka ovat kaikki kaikkien saatavilla, jos tavoite vain on kirkas. Juuri siksi MarinMetodit on perustettu - pieniä juttuja!

Seuraamalla MarinMetodeja saat hyviä ideoita ja inspiraatiota, miten omaa hyvinvointia voidaan lähteä pienillä askelilla parantamaan.