Ihana arki alkaa taas kesän jälkeen

IMG_1367.JPG

Nyt on saatu nauttia kesästä, joka hujahti kyllä aika nopeasti, mutta koska aika menee niin nopeasti, niin ensi kesä on taas tuossa tuokiossa - eikös se niin sitten mene?

Aika menee nopeasti (ainakin minun mielestä) ja sen takia onkin todella tärkeää löytää arjesta pieniä ihania asioita. Onko se sitten aamukahvi hiljaisuudessa, Turun Sanomien lukeminen kahvikupposen äärellä, aamu-uinti, hampaidenpesu, pyöräily töihin tai mitä nyt vain.

Opettelen tätä pysähtymistä himmaamista (www.himmari.fi) myös itse päivittäin ja täytyy kyllä sanoa, että harjoittelu tuottaa tässäkin tulosta.

On paljon asioita, joita murehdimme ihan turhaan. Miksi murehtia niin paljon, kun se ei auta asian etenemistä yhtään. Elämään kuuluu paljon myös surua ja isoja menetyksiä ja niistäkin on päästävä eteenpäin, koska elämän on jatkuttava. Ihmisen elämä on lyhyt ja yhtäkään päivää ei kannata käyttää kokonaan murehtimiseen. Murehtimiselle voi asettaa päivään 5-15 minuuttisen, jonka aikana murehtiminen onnistuu ja sitten muu aika kannattaa tehdä asioita, joista saa voimaa. Minulle tämä voimahetki on se, kun lähden päivittäin noin 30 minuutin kävelylenkille - hengittelen ja rauhoittelen /selkeytän mieltäni.

Miten sinä pysähdyt mielen rauhoittamiseen ja selkeyttämiseen?

On tietty olemassa ihmisiä, joille kaikki on niin selvää ja yksinkertaista… porskuttavat vain eteenpäin. Jotenkin vain uskallan epäillä, että juuri nämä henkilöt tarvitsisivat pientä himmausta.


Elämäni on muuttunut viime vuosina- tuorein muutos on pitkän työuran päättyminen Turun kaupungin liikuntapalvelukeskuksessa. Pitkän pohdinnan jälkeen edesmenneen isäni syntymäpäivänä toukokuuss 2019 sain rohkeutta irtisanoutua.. En olisi ikinä voinut kuvitella, että näin voisi käydä, koska muistan 90-luvun alussa kuinka onnekas olin kun sain vakinaisen työpaikan, kun kaikki puhui lamasta ja lama oli todellinen. Olin kiitollinen työpaikastani - tykkäsin työstäni. Mutta kaikenlaisten sattumusten jälkeen (positiivisten ja negatiivisten) jälkeen ei voi olla kuin kiitollinen siitä, että sain jostain rohkeuden käydä sanomassa itseni irti pitkäaikaisesta työpaikasta. Elämä jatkuu siellä erilaisten työntekijöiden toimesta, mikä on pelkästään positiivinen asia - minä olen voinut päästää irti.

Uskalla sinäkin tehdä rohkeita päätöksiä, jos sinulla on pitkään mietityttänyt joku asia. Elämä ei ole kenraaaliharjoitus:)


Pienet asiat - saavat hymyn huulille.

Pienet asiat - saavat hymyn huulille.


MarinMetodit jumpat alkaa taas täydellä tohinalla ja olen kyllä enemmän kuin innostunut tästä. Olen tehnyt paljon töitä korujen kanssa ja sehän tapahtuu istuen. Todellakin huomaan eron kropassani pitkän istumisen jälkeen, vaikka pidän taukoja säännöllisesti … venyttelen ja vanuttelen …jumppatunnit antavat voimaa.

Kausi 2019-2020 on aktiivinen ja viikko-ohjelma on aika kiva kompakti paketti - kaikki tunnit viikossa ovat erilaisia ja tukevat toinen toistaan.


Tule ihmeessä tunneille ja kerro jumpista myös tuttaville, jotka taistelevat erilaisten selkävaivojen ja jumien kanssa. Toimintakyvyn ylläpitävää liikkumista luvassa taas koko kaudeksi. Liikkuminen yhdessä antaa hyvää henkistä voimaa.

Ens maanantaina 19.8. klo 18-19 vielä jumpataan Vanhalinnan museon Puimalassa, mutta sitten seuraavasta viikostaeteenpäin maanataiaisin jumppa Loukinaisten koulun salissa klo19.30-20.30

Ens maanantaina 19.8. klo 18-19 vielä jumpataan Vanhalinnan museon Puimalassa, mutta sitten seuraavasta viikostaeteenpäin maanataiaisin jumppa Loukinaisten koulun salissa klo19.30-20.30

Muistathan ilmoittautua tunneille, että voin informeerata teitä paremmin. KakkuAnnen tunneille ilmoittautuminen on ihan välttämätöntä, koska tila on rajallinen. KakkuAnnen yläkerran tunneille mahtuu 10 henkilöä.

Ei muuta kuin kivaa syksyä ja näkyillään!

Mari