Kesä sen ku jatkuu

IMG_1373.JPG

Heinäkuuta eletään ja kesää on vielä rutkasti edessä. Tuntuu jo lämpimän kevään ja alkukesän jälkeen siltä, että nyt seuraavaksi tulee syksyn pimenevät illat, mutta onneksi näin ei ole.

Kevään hölkkakoulu saatiin päätökseen. Kaikki osallistujat olivat tyytäväisiä kurssin antiin ja sain osallistujilta hyviä ideoit jatkoa ajatellen.

IMG_1364.JPG

Hölkkäkoulun tavoitteena oli kolmen kilometrin yhtäjaksoinen hölkkä.

Kokoonnuimme hölkkisläisten kanssa ensimmäisellä kerralla Loukinaisten koulun pihassa ja käytiin läpi hölkkäämiseen liittyviä juttuja. Yhdellä harjoituksella haettiin se ikävä, ahdistava läähättävä olo ja juuri sitä oloa emme halua hökkäkoulun aikana kokea. Kaikki saivat onnistumisia koulun aikana ja olen siitä todella ilmoinen. Seuraava hökkäkoulu alkaa 19.9, johon voit ilmoittautua kirjeen alareunassa olevasta nappulasta.

Syyskuussa alkaakin olemaan jo viileämpää ja mennään taas epämukavuusalueelle. Lämmintä päälle ja menoksi.

Säät kevään hölkkäkoulussa oli suotuisat joka kerta - ehkä liiankin suotuisa, mutta emme valita:)

Hölkkäkouluun osallistui 7 reipasta naista ja oli kyllä niin ihana ryhmä. Heti ekasta kerrasta lähtien juttua riitti ja saimme jakaa kokemuksia avoimesti ja totesimmekin, että lenkille lähteminen on  kaikista haastavin kohta. Heti kun olet päässyt vain ulos ovesta, niin loppu on helppoa. Vaikka en hölkkäisi tai juoksisi metriäkään, niin ainakin voi tehdä rauhallisen kävelylenkin. Kävelylenkinkään ei tarvitse olla pitkä. Usein ajattelemme, että pitää tulla hiki ja olla vähän tukala olo, niin sitten on lenkkeilyssä järkeä, mutta kannattaa olla itselleen armollinen ja aloittaa ihan pienestä. Toisina päivinä on energiaa enemmän ja toisina päivinä vähemmän. Kunhan pääset ulos, niin voit yht´äkkiä huomatakkin kiertäväsi pidemmänkin lenkin. Pienikin liike on parempi kuin ei mitään liikettä  - hyvä mieli  on tärkein.... hyvä kunto tulee sitten seuraavana.

Tästä on hyvä jatkaa syskyn hölkkikseen!

 

 

LAIVALLE RENTOUTUMAAAAAAAAAN!!!!

Syksy tuntuu todella kaukaiselta ajatukselta, mutta kohtahan se taas. Jotta syksy ei tuntuisi niin ikävätä, niin olemme järjestämässä mukaa rentoa piknikristelilyä josta voit lukea lisää tästä.  

Houkuttele hyvät ystäväsi mukaasi syksyn laineille. 

IMG_1371.JPG

Treenikalenteriin on nyt lisätty syksyn

tunti- ja kurssitarjontaa - käyppä kukkaamassa. 

 

Ihanaa tasapainoista ja nautinnollista kesää Teille kaikille.

Tehdään sellaisia asioista, joista saamme voimaa.

Minä aion tehdä koruja, lenkkeillä ja käydä kuntosalilla.

Elokuussa nähdään taas iloisissa merkeissä!

 

FullSizeRender (7).jpg
Mari Himanka