Tuoksujen maailma

Oletko koskaan tarkaan miettinyt sitä, että miten paljon sinulle merkitsee tuoksut?

Mikä on sen parempaa, kuin kodin siivouksen jälkeinen pesuaineen raikas tuoksu tai mikä olo sinulle tulee aamulla, kun laitat kaulalle tai kainaloon pienen tömäyksen sinulle mieluista tuoksua. Merkitys on todella suuri, mutta sitä ei tule koskaan mietittyä. Tuoksuilla on suuri merkitys elämässämme. Tuoksuilla on suuri merkitys hyvinvoinnillemme.

 

adult-19033_1920.jpg

Keskiviikkona 18.4. klo 17.45 Liedossa KakkuAnnen yläkerrassa sinulla on mahdollisuus tutustua ihaniin Young Living eteerisiin öljyihin ja muihin luonnonmukaisiin tuotteisiin, joilla voit tukea omaa ja perheesi sekä fyysistä että henkistä hyvinvointia.

Ilmoitaudu mukavaan rentoon iltaan sähköpostilla marinmetodit@gmail.com

KakkuAnne osoitteessa Lieto, Loukinainen Nenämäentie 3, K-Marketin kiinteistö noin 7 km Turun Torilta Hämeenlinnaan päin.

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan MarinMetodit 10-kerran jumppakortti (arvo 60 euroa). Treenikalenteri osoitteessa www.marinmetodit/treenikalenteri

Tule tutustumaan itseesi - mitä mieleesi tulekaan tuoksuista?

- lapsuus, mummola, lomareissu:)

 

Mari Himanka