Tammikuussa tulossa: Marin Mahtavat Mimmit-kurssi. Onko BMI:si 34 tai yli?

Monet sanovat, että marraskuu on niin turha kuukausi. Mitä ajatuksia sinulle tulee marraskuusta?

Varmasti yksi asia, mikä tekee marraskuusta ankean on tämä pimeys aamulla ja iltapäivällä kun lähdetään töistä kohti kotia. Kyllä siinä saa hakea positiivista ajatusta arkeensa.

Nii - i … kannattaako sitä ajatella pimeyttä. Suora vastaus kysymykseen on EI!

Kesä tulee taas kohta. Aika menee niin nopeasti. Päivä on kuin hujaus. Siksi kehoitakin teitä kaikkiä etsimään päivästä yksi kohta, jossa pysähdyt miettimään hetkeksi sitä kaikkea, mikä sinun elämässäsi on hyvin. Niitä asioita varmasti löytyy, kun oikein kaivaa - ihan pieniäkin asioita.

Itse tässä pohdin näitä asioita harva se päivä. Elämässä on tehtävä suunnanmuutoksia ja se jos mikä on tavallaan pelottavaa, mutta sitten taas toisaalta niiiiiiin kiehtovaa ja …. jännittävää:)

christmas-1911637_640.jpg

Niin ja onhan tässä välissä ennen kesää joulukin. Mikä ajatus sinulle tulee joulusta ensimmäiseksi mieleen?

Minulle tulee joulusta mieleen ensimmäiseksi ressi lahjojen ostamisesta. Olisi fiksua ostaa lahjat jo lokakuussa, mutta mutta mikä siinä on, että se jää aina sinne jouluviikolle. Tavoitteiden asettamisella tähän tulisi ratkaisu. Päätän siis, että vuoden 2019 on ihan erilainen. Kaikki joululahjat on hankittu lokakuun loppuun mennessä. KÄÄK!! Tulikohan tehtyä liian kova tavoite - täytyy laittaa kalenteriin kesäkuulle jo muistutus tästä, niin eiköhän se onnistu. On se tietty aika ankeeta, jos juhannuksena jo mietin joululahjoja, mutta mitä kukin haluaa. Minä haluan nyt saada marraskuulta ajatusten tasolta ressin pois ja joulukuulta lahjojen ostohässäkän.

Joulu itsessäänhän on aivan ihanaa ressitöntä aikaa heti sen jälkeen, kun kaikki lahjat on saatu eteenpäin. Ystävien ja sukulaisten näkeminen saa mielen rauhoittumaan. EI ole kiire mihinkään ja syödään yhdessä vähän väliä kaikkea hyvää.

Sitten kun tulla uudenvuoden aattoon, niin ilmeet ja ajatukset taas tulevat totisemmiksi. Arki ja pimeys jatkuu ja oma hyvinvoinnin puntarointi on mielessa vähän väliä. Liikuntko tarpeeksi? Syömmeköterveellisesti? Nukunko rittävästi? Näitä kysymyksiä pyörii päässä harva se hetki minulla ainakin ja niiden eteen on vain tehtävä oikeita valintoja arjessa. Kun syö terveellisesti, niin siitähän se lähtee kirkas ajatus. Ei auta jumpata ja juosta pitkin pitäjää, jos ruokavalio on sitä sun tätä. Keho tarvitsee hyvää ruokaa ja sen avulla me voidaan hyvin. Nämä on päivänselviä asioita, mutta se on kumma miten vähättelemme itseämme ja annamme mielemme mennä usein siitä, mistä aita on matalin ja näin lösähdämme sohvalle ja avaamme suklaalevyn ja Nips! -rivi kumoon ja se hetken tunne, kun suklaa sulaa suussa ja uusi Nips! = ihmeellinen olo:)
Tammikuussa toteutan suuren haaveni, joka on saada saada kokoon 8 MarinMahtavaaMimmiä. Toivonkin, että vinkkaat mahdolliselle ystävättärellesi tästä, jos hän ei vielä ole tätä lukenut.

Homman nimi on tosiaan Marin Mahtavat Mimmit eli MMM - alla kuva.

Olen suunnitellut tätä heinäkuusta alkaen takaraivossani ja olen saanut hyviä ideoita ystävältäni, joka on MahtavaMimmi ja taistelle ylipainonsa kanssa.

Ihana tammikuussa sisältää 4 kertaa kun nähdään ja jatko sitten selviää kurssin jälkeen

 • su 13.1. klo 16-18 Lieto KakkuAnnen yläkerta

 • su 20.1. klo 16-18 Lieto, KakkuAnnen yläkerta + ulkoilu

 • to 24.1. klo 17-19 Lieto, KakkuAnnen yläkerta

 • to 31.1. klo 17-19

Tähän ryhmään pääsyvaatimuksena on BMI 34. Alla kuvassa laskentakaava kuvassa. Jos saat oikean lukeman, niin sinua on onni suosinut. Ilmoittaudu ihmeessa mukaan tähän rentoon kursiin

Kurssin tavoitteet

 • löytää itselle yksi hyvä tapa kohti terveellisempää elämää pienin askelin

 • löytää itsestä pieni liikuntakärpänen - ihan pieni

  • liikuntatuokiot, kotijumppaohjeet

 • oppia muilta kurssilaisilta jotain

  • tutustua ja pitää hauskaa yhdessä (vertaistuki)

Ilmoittautuminen alkaa nyt ja päättyy 4.1.2019. Mukaan mahtuu 8 ensimmäistä ilmoittautumisjärjestyksessö.

Nimetön suunn.malli (7).png

Ei mulla muuta tällä kertaa.

Ihanaa isäinpäivää kaikille <3

Mari

Mari Himanka