Kiitollisuus

Minulla on ollut kaksi suurta menetystä viimeisen puolentoista vuoden aikana.

Äitini kuoli 72-vuotaana äkillisesti kaksi kuukautta syöpädiagnoosista itsenäisyyspäivänä 2016 ja isäni nukkui pois marraskuussa 2017 isäinpäivän aikaan.

Suru on suuri, kun menettää tärkeitä ja rakkaita ihmisiä.  Kiitollisuus omista vanhemmista ja heidän antama tuki ja hoiva antaa minulle voimaa luottaa elämään tänä päivänä. Elämän on jatkuttava.

Opettelen käyttämään ja ymmärtämään mieltäni päivä päivältä paremmin ja pyrin tulemaan vahvemmiksi ja viisaammiksi. Viisaamaksi omassa maailmassani - siinä mitä itse haluan elämältä.

WhatsApp Image 2017-12-25 at 20.56.42.jpeg

Haluan oppia paljon lisää ihmisen hyvinvoinnin ylläpitämiseen vaikuttavista asioista. Joillekin viisas maailma on opiskella maisteriksi ja joillekkin on tärkeää, että pihassa on auto ja se, että ymmärtää vielä auton moottoreista kaiken.

Tärkeää on, että jokaisella on omat viisaat maailmat. Ei ole oikeaa viisasta maailmaa - Huh! Onneksi!

Minun viisas maailma on ihana arki. Teen sellaisia asioita, joista nautin. Minulla on katto pään päällä ja paljon hyviä ystäviä ympärillä, jotkut ihan lähellä ja jotkut  kaukana, mutta tiedön että he ovat... se riittää minulle ja olen siitä iloinen.

Jokaisella on se oma elämä ja siitä voi tehdä ihan omanlaisensa.

-Mari

 

Mari Himanka